in

DxOMark: Galaxy S10 + ka kamerën frontale më të mirë ndonjëherë

Telefoni u prezantua vetëm dy ditë më parë, por Samsung Galaxy S10 Plus tashmë është duke fituar pikë të larta për fuqinë e fotografimit nga DxOMark, standardi i industrisë për të gjitha gjërat që lidhen me kamera të telefonave.

Muajin e kaluar, DxOMark njoftoi një test të ri për kamerat selfie të telefonave të dizajnuar për t’ju treguar se cili është telefoni me kamerën më të mirë frontale.

E pra, Galaxy S10 Plus, me sensorët e dyfishtë selfie dhe kamerën e dytë të thellësisë RGB, tashmë e ka fituar këtë dallim, duke fituar një rezultat të përgjithshëm prej 96 në shkallën Selfie të DxOMark.

Duke përmendur “tonet e këndshme të lëkurës, balancimin e bardhësisë dhe ngjyrimin e renderave”, shqyrtimi gjithashtu vlerëson “detajet e kamerës selfie” në dritë të ndritshme në të gjitha distancat e shkrepjes. Natyrisht, jo gjithçka shënoi shumë pikë – DxOMark vëren se thellësia e ngushtë e fushës së kamerës mund të rezultojë në imazhe me “ngjyra të dobëta në dritë të ulët”.