SHOWBIZ

1 milion klikime për “Ti mke rrejt”nga Kushtrim Kelani.

Këngëtar i njohur për zërin dhe sukseset e tij Kushtrim Kelani rreth një muaj më parë kishtë publikuar projektin e tij të radhës të titulluar “Ti mke rrejt”,që u prit mjaftë mirë dhe pati shumë komente pozitive nga kolegë,miq e ndjekës.

Ky projekt ka arritur mbi 1 milion klikime dhe ka rezultuar mjaftë i suksesshme ashtu si të gjitha projektet e tij të publikuara më parë.

Këngën e plotë mund ta gjeni më poshtë,dëgjim të këndshëm.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top