SHOWBIZ

150.000 klikime për “Sillu Pshtillu” nga Lok Komoni

Lok Komoni pas shumë bashkpunimeve më artista të njohur për publikun si Dani, Sinan Vllasaliu etj…

Ai ka publikuar edhe një këngë solo të titulluar “Sillu Pshtillu” dhe mbrenda pak ditësh kjo këngë ka arritur mbi 150.000 shikime.

Këngën e plot mundë ta ndiqni më poshtë.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top