SHOWBIZ

2 milion klikime për “Hallakam”nga Albina Kelmendi dhe Labinot Tahiri.

Dy këngëtarët e suksesshëm të estradës shqiptare Albina Kelmendi dhe Labinot Tahiri në shtator të vitit të kaluar kanë publikuar bashkëpunimin e tyre të titulluar “Hallakam”,është njëra ndër projektet që vazhdon të jetë hit dhe mjaftë e dëgjuar në gjithë vendin ku ka arritur mbi 2 milion klikime.

Për muziken është përkujdesur Valon Biba,tekstin Petrit Seferaj,në kitare Astrit Safai,orkestrimin Duo Bass Record,klipi është punuar nga Publico Group,dhe është publikuar nga kanali zyrtar i Baresha Music.

Këngën e plotë mund ta gjeni më poshtë,dëgjim të këndshëm.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top