SHOWBIZ

Adelina Ismaili kritikohet për vendosjen e kryqit në qafë.

Adelina Ismaili u komentua gjatë disa javë më parë për shkak të vendosjes së një varëse në formë kryqi në qafë. Disa nga ndjekësit e përkthyen si një simbol të Serbisë dhe menjëherë nisën të komentonin kundër këngëtares.

Hajt me hajër kryqi i Serbisë t’koftë”, i komentoi dikush Ismailit.

Mirëpo Adelina nuk e la me kaq dhe ju përgjigj duke u shprehur se kryqi është edhe i Nënë Terezës e se nuk ka lidhje fare me Serbinë. Komentet nga ndjekës të tjerë të saj vijuan më tej, por Adelina nuk preferoi të replikonte gjatë me ta.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top