SHOWBIZ

Adelina Ismaili rikthehet në skenën muzikore si asnjëherë më parë!

Nostalgjien e këngëve të vjetra e rikthen Baresha Music së bashku me
artistën Adelina Ismaili dhe Krenar Krasniqin.

Dyshja sollën rikthimin e këngëve të vjetra për Baresha 2022,
të kënduara në mënyrën më të mirë të mundshme.

Kliko linkun e mëposhtëm për të përjetuar nostalgjinë e mëparshme!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top