SHOWBIZ

Afërdita Dreshaj i nënshtrohet testit për Covid 19.

Duke qenë se kohët e fundit ka udhëtuar shumë dhe për të parandaluar çdo rrezik të mundshëm gjatë shtatzënisë, këngëtarja Afërdita Dreshaj i është nënshtruar testit për Covid-19.

Këtë e ka treguar ajo vetë në llogarinë e saj në Instagram, duke ndarë edhe një foto të rezultatit të testit.

Fatmirësisht, Afërdita ka rezultuar negative, ndërsa krahas postimit shkruan:

“Ngaqë udhëtuam shumë, donim të ishim të sigurt që nuk kishim Covid”

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top