SHOWBIZ

Aida Doçi dhe Naser Qeli zyrtarisht të martuar.

Tashmë zyrtarisht janë martuar Aida Doci dhe Naser Qeli përkundër faktit që nuk organizuan dasmë për shkak të pandemisë, dyshja filluan të bashkëjetojnë në Prishtinë, duke treguar tashmë se janë një çift burrë e grua.

Sod çifti kanë publikuar foto në rrjete sociale duke konfirmuar martesën e tyre.

“Zyrtarisht të martuar. Naser Qeli, ti i dhe kuptim jetës time”, kanë qenë fjalët e Aidës në përshkrimin e kësaj fotografie.

Kujtojmë që kjo është martesa e dytë për Naserin i cili ka dy fëmijë nga martesa e parë, për të cilët Aida është shprehur se ruan një raport shumë të mirë dhe miqësor me ta. 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top