SHOWBIZ

Aida Doci sjell projektin e ri në bashkëpunim me këngëtarin e ri Lilo.

Këngëtarja e njohur Aida Doci ka sjellur projektin e saj të ri në bashkëpunim me këngëtarin Lilo që titullohet “Ëndërr”

Kënga është e zhanrit baladë dhe për muzikën dhe tekstin e saj është kujdesur Fatmir Muja.

“Ëndërr” është vizualizuar edhe me klip, koncepti i të cilit i përshtatet mjaft mirë tematikës së këngës dhe stinës në të cilën ndodhemi.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top