SHOWBIZ

Albina Kelmendi dhe Labinot Tahiri, lansojn “Hallakam”

Albina Kelmendi dhe Labinot Tahiri Disa ditë me parë lajmëruan se do të lansonin një projekt të ri së bashku.

Dhe sot pikërisht kjo ka ndodhur ata disa momente më parë lansuan Këngën e tyre të titulluar “Hallakam”

Videoklipin e ka punuar : Publico Group

Tekstin : Petrit Sefaj

Muzika : Valon Biba

Këngën e plot e gjeni më poshtë:

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top