SHOWBIZ

Albina Kelmendi sapo lansoi projektin ‘Zot mos e bo’

Këngëtarja më e suksesshme e momentit Albina Kelmendi gjatë
ditës së sotme ka publikuar projektin e saj më të ri të titulluar
‘Zot mos e bo’.

Kësaj here Albina këtë këngë ia besoi Armend Rexhepagiqit
dhe Aida Barakut si dhe shumë bashkëpuntorëve të tjerë mjaft
të suksesshëm që e bënë këtë projekt të shkëlqyer.

Sukses i padyshimtë!

Më poshtë mund të klikoni në linkun e kësaj kënge…

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top