Uncategorized

‘Amanet Prindërit’ nga Liridona Qarri

Këngëtarja e mirënjohur dhe shumë e dashur për publikun Liridona Qarri
projektin e fundit muzikor e ka sjellur me një mesazh shumë domethënës
‘Amanet Prindërit’.

Këngë kjo me një tematik shumë sociale e bëri që të mirë pritet mjaft mirë
qysh në orët e para të publikimit.

Këtë projekt muzikor akoma më të veqantë e bëri prezenca e dy aktorëve të mëdhenjë
si Jahja Shehu dhe Myrvete Kurtishi ,si dhe të gjithë bashkëpuntorët e tjerë të cilët e realizuan këtë super projekt…
I urojmë shumë suksese!

Kliko linkun e mëposhtëm për ta dëgjuar këngën e plotë 👇

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top