SHOWBIZ

“Anisa Veseli” Senzacioni I Rrjeteve Sociale.

Anisa Veseli një personazh shumë I dashur për publikun po bën bujë në Rrjetet Sociale.
Ajo me anë të disa videove Komedike si dhe Vallëzimeve të saja ka Arritur që të mbledhë mbi 55.000 ndjekës në Instagram si dhe 88.000 ndjekës në Rrjetin Social TikTok.
Ajo po ashtu është shumë Aktive dhe në YouTube ku ka arritur mbi 4.900 Subscribers/Abonues si dhe 685,620 Views në total.

Anisa Veseli është pjesë e Baresha network.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top