SHOWBIZ

Antonela dhe Fationi filmohen së bashku.

 Konkurrentët ose ish-konkurrentët e përputhen pothuaje gjatë gjithë kohës kapen mat me njëri-tjetrin, pa iu përmbajtur rregullave të emisionit.

Megjithatë, ndjekësit janë habitur kur kanë parë së fundmi një video që po qarkullon në rrjet, ku Antonela Berisha filmohet duke hipur në makinën e ish-konkurrentit, Fation Kuqari.

Ai e pret Antonelën derisa ajo futet në makinë dhe më pas largohen së bashku.

Asnjëri prej të dyve s’ka reaguar ende lidhur me këto pamje.

Nga ana tjetër, Antonela po vazhdon njohjen e takimet me Atdheun, pasi nguli këmbë që produksioni ta rikthente sërish në emision.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top