SHOWBIZ

Atdhe Xheravina arrestohet sërish nga policia!

Në një video të shpërndarë në rrjete sociale, Atdheu shihet i shtrirë në makinë me duar para, teksa policia i vendos prangat.

Arsyeja e arrestimit nuk dihet ende dhe në portretin e Atdheut nuk kuptohet qartë nëse ai është i shqetësuar apo jo për gjithë situatën. Nga ana tjetër kanë nisur dyshimet që kjo të jetë thjeshtë mënyrë për të tërhequr vëmendjen për ndonjë projekt të ri të Atdheut. Ndërsa vetë ky i fundit nuk ka reaguar ende në lidhje me këtë ngjarje.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top