SHOWBIZ

Baresha 2022 do të jetë me shumë hite…

Baresha Music gjatë këtyre ditëve ka përfunduar xhirimet Gëzuar 2022.
Këngëtarë të suksesshëm e krijues të shumë hiteve si dhe shumë musafirë special ishin prezentë.

Padyshim që ky vit që po vjen do të jetë viti i Baresha Music e viti i shumë hiteve.!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top