SHOWBIZ

Beniada dhe Blert Hajdari shfaqen dorë për dore

Beniada Nishani ka qenë nën tituj rozë për romancën e saj me Blert Hajdarin, ose siç është njohur gjerësisht për publikun si vëllai i Arbër Hajdarit.

Ndonëse ata vetë nuk e kanë konfirmuar, të gjitha detajet tregojnë se Blerti dhe Beniada janë çifti më i ri i showbiz-it.

E këtyre detajeve u ka shtuar benzinë edhe vetë modelja duke ndarë disa foto në Instagramin e saj. Siç është kjo e fundit, ku duket dorë për dore me partnerin.

Ndonëse nuk e ka shfaqur imazhin e tij, nuk është aspak e vështirë ta kuptojmë që është Blerti për shkak të byrzylyqeve që mban në dorë. Me të njëjtët është shfaqur edhe në dalje të tjera televizive.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top