SHOWBIZ

Blerimi i kthehet kundër Antonelës dhe e akuzon publikisht.

Përballja prej 4 minutash mes Atdheut dhe Antonelës nuk u prit shumë mirë nga djemtë e tjerë, që kishin shfaqur interes ndaj kësaj të fundit. Për më tepër Atdheu dhe Antonela u shfaqën të dy bashkë në Sarandë pas këtij takimi. Ata nuk publikuan foto me njëri-tjetrin, por imazhet e postuara ngritën menjëherë dyshime.

Ndërsa Blerimi u shpreh se nëse do të ishte për të nuk do të kursehej me akuzat, por nuk flet për shkak të respektit që ka për nënën e saj.

“Sinqerisht po të kursej në respekt të mamit tënd. Unë jam e sigurt se ajo është shumë kundër këtyre gjërave që po bën ti këtu”, tha Blerimi.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top