SHOWBIZ

Blero dhe Afrona i japin fund martesës?

Së fundmi janë ngritur dyshimet e mëdha për një ndarje mes dyshes.

Nëse vëmë re me kujdes profilet e tyre në Instagram, do të shikoni se që të dy i kanë fshirë të gjitha fotot që kanë publikuar më herët me njëri tjetrin.

Mirëpo, që të dy e ndjekin njëri tjetrin në Instagram.

Madje edhe ndjekësit e kanë vënë re këtë detaj dhe janë shqetësuar nëse dyshja i ka dhënë fund martesës.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top