SHOWBIZ

Cila është arsyeja pse Britney vendosi të “zhduket” papritur nga rrjetet sociale?

Këngëtarja Britney Spears vendosi të fshijë llogarinë e saj në Instagram dhe këtë e bëri vetëm disa ditë pas martesës me Sam Asghari-n dhe disa mosmarrëveshjeve me familjen e saj.

Nuk është hera e parë që Britney bën një pauzë nga rrjetet sociale ku ndan foto dhe video të shumta, pasi këtë e bëri pikërisht në muajin mars pas publikimeve për kujdestarinë e saj.

Këngëtarja ka qenë sërish pjesë e polemikave gjatë javëve të fundit, fillimisht për kritikat ndaj familjes së saj. Ajo i ka akuzuar ata për sjelljen e keqe që kishin ndaj saj gjatë kujdestarisë, e cila tashmë ka mbaruar. Polemika janë krijuar dhe pas martesës me Sam Asghari-n pasi ajo tha se nuk e kishte ftuar kurrë vëllain e saj të madh, Bryan Spears në ceremoni.

Nëse përpiqeni të hyni në llogarinë e këngëtares në Instagram, do të shihni se Britney e ka vendosur të marrë pak pushim larg fansave dhe rrjeteve sociale.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top