SHOWBIZ

Drejtë cilit vend po shpërngulen Ledri Vula dhe Sara Hoxha ?

Ledri dhe Sara së shpejti do bëhën prindër të një vajze.

Në ditët e fundit të shtatëzënisë, çifti do nisen drejtë Gjermanisë . Sara ka vendosur që vajzën e saj ta lindë atje, në vendin ku ka jetuar prej shumë kohësh.

Dje, Ledri dhe Sara kanë treguar që janë nisur për në Gjermani.Sara postoi një foto ku çifti ndodhej në Avion.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top