SHOWBIZ

‘E kam dasht’ arrin mbi 1 milion klikime!

Sukseset e këngëtares Merita Latifi nuk kanë të ndalur,
balada e saj e fundit ‘E kam dasht’ ka arritur të pëlqehet
e të dëgjohet aq shumë saqë arriti 1.000.000 klikime në
Youtube për shumë pak kohë…

Talenti dhe puna saj po shpërblehet!

E ne i urojmë më shumë suksese…

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top