SHOWBIZ

Edhe pse nuk u kualifikua në finale,Ronela Hajati meriton një duartrokitje të madhe.

Mbrëmjen e djeshme ajo e hapi me këngën Sekret,me një përformancë plotë energji dhe shkëlqeu duke na dhuruar një përfaqësim dinjitoz por Ronela Hajati nuk arriti të kualifikohet në finalen e Eurovizionit.

Kënga e Ronelës shkaktoi mjaftë zhurmë që nga përzgjedhja e saj dhe konsiderohej si një favorite për finale.

Gjithashtu para disa ditësh pati polemika të shumta pasi faqja e Eurovizionit censurioi fotot e Ronelë.

Më pas Ronela ka sqaruar se veprimi i censuruar ishte thjeshtë një lëvizje dore dhe se duhet të ishin marrë foto të tjera gjatë përformancës në skenë.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top