SHOWBIZ

Edona Hasanaj sjellë ” Boni nuses t’fala “

Edona Hasanaj së fundmi ka publikuar videklipin e ri ” Boni nuses t’fala “

Edona Hasanaj njifet për zërin e saj të mrekullueshëm dhe së fundmi me këngën më të re të publikuar nga ana saj.

Ka arrityr që ta shpreh talenitn e saj të vërtet po ku në këtë këngë tregohen dhe traditat tona shqiptare.

Teksti është shkruar nga: Sami Aliu

Muzika nga: Emin Aliu & Nexhi Vuniqi

Video: Time Pictures

Publisher: Baresha Music

// Baresha News

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top