SHOWBIZ

Elvana dhe Ylli konfirmojnë bashkëpunimin.

Prej javësh përflitej se Elvana Gjata dhe Ylli Limani do të vinin me një bashkëpunim për herë të parë. Zërat u shtuan akoma më shumë pasi Ylli komentoi në një foto të Elvanës. Kjo e fundit postoi disa fotografi të saj dhe përkrah shkroi: “Përshëndetje!“.

E di“, i komentoi Ylli, ndërsa Elvana ia ktheu: “Marre po të them!“. Më pas Ylli vazhdoi më tej, duke komentuar sërish: “Unë jam ka t’thom që e di!“.

Elvana dhe Ylli kanë bërë të njëjtin postim në Instastory, pothuajse në të njëjtën kohë.

Të shtunën… X2“, shkruajnë ata shoqëruar me emojin e një ore.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top