SHOWBIZ

Fidan Rexhepaj sjellë super projekte

Këngëtari i mirënjohur Fidan Rexhepaj me nofken “Fidani i vogël”,pas shumë kohësh rikthehet me një album me 6 këngë të lansuara me videoklipe.

Këtë herë ai ka bashkëpunuar me kanalin NM Production ku deri tani janë publikuar vetëm dy videoklipe, që së shpejti do të publikohen edhe katër videoklipet tjera.Artisti në fjalë ka pasur suksese me dy videoklipet,shpresojmë që në vazhdim të ju pëlqejnë edhe 4 këngët e reja.

Këngëtari është nga qyteti i Gjakovës dhe ka vite që jeton në Gjermani,muziken e ka trashëgim nga Gjyshi dhe Babai Sokol Rexhepaj.

Poashtu NM Production është në bashkëpunim me produksioni Baresha Network ku gjithmonë është ndarë i knaqur me punën e tyre.

Fidani i vogël nuk do e lërë me kaq do publikoj edhe shum projekte të reja në bashkëpunim me NM Production me pronar Naim Kryeziu.

Producent Lili Rama dhe teksti i shkruar nga Lumi Rrustemi.

Këngët e reja i gjeni më poshtë,dëgjim të këndshëm.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top