SHOWBIZ

“Gajle”,projekti më i ri nga Burak Vehapi dhe Grupi Fama.

Ai njihet për zërin e tij unik dhe suksese në të gjitha projektet e tij e më së shumti me balada.Ditën e djeshme ka sjellur projektin e tij më të ri që titullohet “Gajle” e cila u lansua me videoklip deri në detaje dhe e interpretuar në mënyren më të mirë të mundshme siç vetëm ai di ta bëjë.

Këngën e plotë mund ta gjeni më poshtë dëgjim të këndshëm.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top