SHOWBIZ

Gjysmë milion klikime për ” Ndali nuse ata lot ” nga Elhame & Kumrije Mustafa dhe Besim Krasniqi

Motrat Elhame & Kumrije Mustafa së bashku me bashkshortin e Kumrijes Mustafa , Besim Krasniqi së fundmi në projektin e tyre më të fundit, ” Ndali nuse ata lot ” kan arritur 500.000 shkime në një kohë të shkurtër.

Kënga është ne zhanrin Popullore ku në klipin e tyre mund të shihen qart dhe veshjet tona tradicionale si dhe vallzimet tona tradicionale klipi është punuar nga kopmani Time Pictures.

Këngen mund ta nëdegjoni në videon më posht.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top