SHOWBIZ

“Hallall”,projekti më i ri i Xhela Abazit në bashkëpunim me Xhida Gashi.

Këngëtari Xhela Abazi dhe këngëtarja Xhida Gashi vijnë me një surprizë të mrekullueshme,ata kanë bashkuar forcat me njëri-tjetrin dhe kanë publikuar sot projektin e tyre më të ri të titulluar “Hallall”,që ka për tu kthyer menjëherë në hit.

Këngën e plotë munda ta gjeni më poshtë:

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top