SHOWBIZ

Johnny Depp fiton gjyqin e famshëm ndaj Amber Heard

Amber Heard u shpall përgjegjëse për shpifjen ndaj Johnny Depp në një shkrim të botuar në gazetën “Washington Post”. Juristët i dhanë Depp 15 milionë dollarë dëmshpërblim dhe Heard 2 milionë dollarë.

Në një deklaratë të postuar në Twitter, Heard tha: “Zhgënjimi që ndjej sot është përtej fjalëve”. Depp tha në një deklaratë të postuar në Instagram, “juria ma ktheu jetën time”.

Vendimi shënoi fundin e një gjyqi dramatik në padinë civile që zbuloi martesën e trazuar mes aktorëve.

Depp e paditi Heard për 50 milionë dollarë për shkrimin të dhjetorit 2018, ku ajo e përshkruante veten si “një figurë publike që përfaqëson abuzimin në familje”. Avokatët e tij thonë se ai ishte shpifur nga artikulli edhe pse ajo nuk përmendte kurrë emrin e tij.

Heard u kundërpërgjigj për 100 milionë dollarë, duke pretenduar se avokati i Depp e ka shpifur atë duke i quajtur mashtrime akuzat e saj për abuzim.
Në deklaratën e tij, Depp tha: “Qëllimi i paraqitjes së këtij rasti ishte zbulimi i së vërtetës, pavarësisht nga rezultati. Të thuash të vërtetën ishte diçka që ua detyroja fëmijëve të mi dhe të gjithë atyre që kanë qëndruar të palëkundur në mbështetjen e tyre për mua. Ndihem i qetë duke e ditur që më në fund e kam arritur këtë.”

Heard, në deklaratën e saj, tha se është e trishtuar që humbi çështjen, por “më e trishtuar akoma që duket se kam humbur të drejtën që mendoja se e kisha si amerikane – të flisja lirshëm dhe hapur”. Ajo tha se vendimi i pengon gratë dhe trajtimin e viktimave të dhunës në familje.

Juria filloi diskutimet të premten pasdite, pas gjashtë javësh dëshmi shqetësuese dhe nganjëherë grafike.

Të dy Depp dhe Heard dëshmuan dy herë. Juria dëgjoi gjithashtu regjistrime të shumta që avokatët thanë se shfaqnin sjellje të dhunshme dhe panë mesazhe me tekst, përfshirë mes Depp dhe aktorit, Paul Bettany, që diskutonin përdorimin e substancave dhe përmbanin gjuhë të turpshme.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top