SHOWBIZ

Kanye ia publikon Kimit mesazhet

Kanye West dhe ish-gruaja e tij Kim Kardashian kanë përsëri probleme në bashkëprindërim. Ky i fundit ka publikuar mesazhet mes tyre ne Instagram, ku Kim i lutet të ndalojë.

Në njërën prej mesazheve të publikuar, Kanye kritikon zgjedhjen e ish-gruas së tij për shkollim e katër fëmijëve të tij.

Fëmijët po ndjekin një parashkollor privat deri në shkollën përgatitore të klasës së 12-të në Los Anxhelos. Megjithatë, reperi tregoi se dëshiron që fëmijët e tij të ndjekin shkollën që ai themeloi, Donda Academy.

Kanye, së pari njoftoi se po fillonte një shkollë në tetor të vitit të kaluar. Akademia private e krishterë, e quajtur pas nënës së ndjerë të reperit, Donda West, është gjithashtu në zonën e Los Anxhelosit dhe është faturuar si një shkollë e bazuar në besim dhe projekte ku ‘nxënësit rriten në besimin dhe komunitetin e tyre.

Kanye i ka shkruar Kim se “Nuk varet nga Calabasas apo Hulu ku fëmijët e mi shkojnë në shkollë, unë nuk jam i çmenduri këtu. Nuk do të ndalem derisa të kem një fjalë për fëmijët e mi, pavarësisht se çfarë kërkon ligjërisht.”

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top