SHOWBIZ

Kënga e Ronelës publikohet në versionin serb, u pagua 10 mijë euro! 

Kënga e Ronela Hajatit “Leje” është publikuar edhe në versionin serb. Interpretuese është këngëtarja serbe Tea Tairovic.

Mediat serbe shkruajn se Tea ka paguar 10 mijë euro për të blerë këtë version nga Ronela.

Sipas Kurir, kënga është e paguar dhe jo e vjedhur, duke patur dakordancë mes dy palëve.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top