SHOWBIZ

Këngëtarja shqiptare dhuron 12 shtëpi për familjet në nevojë.

Diva e muzikës shqiptare, Adelina Ismaili është një ndër emrat  më të përfolur në botën e skenës dhe ekranit shqiptar.

Së fundmi, ajo u vë në qendër të vëmendjes për veprimin humanitar që ka bërë për familjet në nevojë.

Falë gjestit të saj bamirës, këngëtarja ka bërë me shtëpi 12 familje. Këtë lajm e ka konfirmuar edhe vetë Adelina, pasi ka publikuar në rrjetet e sociale një lajm ku flitet për kontributin e saj, i cili u prit me mijëra përgëzime.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top