SHOWBIZ

Kida prapë ndryshon ngjyrën e flokëve.

Kida është njëra ndër këngëtaret më të përfolura në vend, kjo për shkak stilit të saj të veçantë.

Ajo nuk ka frikë të eksperimentojë edhe më një prej elementeve që femrat shpesh hezitojnë ta bëjnë, që janë flokët.

Kësaj radhe ajo ka ndryshuar ngjyrën e flokëve, nëse nuk është vetëm paruke.

Këngëtarja postoi në llogarinë e saj në Instagram një selfie ku ajo duket me një ngjyrë të ndezur të ngjyrës ‘’pink’’, një tendencë kjo, mjaftë e përhapur dhe e parë edhe te shumë të famshme të tjera, të estradës tonë apo edhe botërore.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top