SHOWBIZ

Kim Kardashian kërkon një partner avokat

Kim Kardashina ishte e ftuar në “The Late Late Show” me James Corden, ajo shpalosi të reja rreth jetës së saj dhe nuk mungoj pyetje rreth jetës romantike.

Ajo bëri shkak duke thënë se partnerin e saj të ardhshëm duhet t’a takoj avokat ose mjekë.

41-vjeçarja, u nda nga komediani Pete Davidson, 28 vjeç, muajin e kaluar pas nëntë muajsh së bashku, por ajo insistoi se është “e lumtur beqare” dhe nuk është në kërkim për një dashuri të re.

“Ndihem sikur duhet të bëj diçka si të shkoj në vende të ndryshme. Është e qartë se ajo që po bëj nuk po funksionon. Kështu që nuk e di, ndoshta do të doja të shkoj në një spital dhe të takoj një mjek. Një studio ligjore”, u shpreh Kim.

Duke treguar se vëmendja e saj është në studimet e saj aktuale në fakultetin e drejtësisë, Kim tha: “Unë thjesht dua të qetësohem për pak. Mendoj se më duhet pak kohë për veten time dhe për t’u fokusuar, të mbaroj shkollën, e gjithë këtë”.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top