SHOWBIZ

Kim Kardashian merr kërcnime për kanosje jete

Kim Kardashian thotë se jeta e saj dhe e fëmijëve të saj janë në rrezik, pasi mori një sërë letrash që kërcënojnë jetën e tyre dhe një ku shkruesi kërcënoi se do të hidhte në erë zyrën e saj me një bombë.

Avokati i Kim, Shawn Holley, u dërgua në gjykatë të hënën për të marrë një urdhër ndalimi kundër David Resendiz, dikujt që Kim thotë se as nuk e ka takuar kurrë. Kim thotë se në njëfarë mënyre Resendiz mori adresat e shtëpisë dhe biznesit të saj dhe filloi të dërgonte një mori letrash – më shumë se 80 – duke e kërcënuar atë dhe 4 fëmijët e saj në mënyra të ndryshme.

Në dokumentet, të siguruara nga TMZ, Kim thotë se Resendiz bëri pretendime të shumta false dhe deluzive për marrëdhëniet e saj intime. Ajo thotë se ai ka bërë “referenca shqetësuese seksuale për mua në letrat e tij”.

Kim thotë se është kërcënuar me letra të shumta për ta vrarë. Më 25 prill, ajo mori një kërcënim me shkrim për bombë në një letër të dorëzuar në një nga zyrat e saj të biznesit. Ajo thotë se letra është një “zile e vdekur” për ato që Resendiz i dërgoi më parë.

Kim thotë se është e frikësuar për sigurinë e saj dhe sigurinë e familjes së saj. Ajo beson se i pakontrolluar… Resendiz mund ta dëmtojë apo edhe ta vrasë.

Kim po i kërkon një gjyqtari që ta mbajë Resendizin 100 metra larg saj dhe familjes së saj dhe të mos ketë asnjë kontakt tjetër me të

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top