SHOWBIZ

Korab Racaj – Një talent i ri po i shtohet Estradës Muzikore…

Korab Racaj me një zë unik dhe emër premtues për industrinë muzikore po kyçet në estradë
me një album muzikor – Cover!
Këtë gjë e kanë bërë të ditur ai dhe bashkëpunorët e tij përmes rrjeteve sociale duke treguar
që albumi do të vijë së shpejti – albumi gjithsej përmbanë 8 covera.

Shpresojmë që t’i prijë e mbara e të arrij shumë suksese më tutje!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top