SHOWBIZ

Korab Racaj sapo publikoi albumin e parë muzikorë!

Korab Racaj një artist dhe talent i ri gjatë këtyre ditëve u kyç në estradën muzikore me një album
muzikor Cover.

Albumi përmbanë 8 këngë të kënduara dhe realizuara në mënyrë profesionale.

I priftë e mbara në këtë rrugëtim të sapo nisur.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top