SHOWBIZ

Kumrije Mustafa dhe Besim Krasniqi konfirmojn një këngë të re.

Kumrije Mustafa dhe Besim Krasniqi së fundmi kan konfirmuar se një këngë e re është në punim.

Disa jav më par ata publikuan dhe këngën ” Ndali nuse ata lot ” ku pë një koh të shkurtër ata arriten mbi gjysëm milion shikime.

Pas këtijë suksesi ata me sa duket po përgadisin nje këngë tjetër, këtë e ka konfirmuar vetë Besim Krasniqi në një postim në profilin e tijë në Instagram.

Postimin e plot e gjeni më poshtë.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top