SHOWBIZ

Kur askush nuk e priste, Princi deklarohet vetëm për Aristelën në program.

Ditën e djeshme u realizua takimi mes Aristelës dhe Princit, ku ky i fundit u deklarua se ishte në program vetëm për konkurrenten.

Ndërsa dyshja po shikonin një film në “led wall”, gjthçka u ndërpre pasi u shfaq Princi në ekran.

“Që nga takimet e para që kemi bërë bashkë, kam kuptuar që nuk e shoh veten me asnjë nga vajzat e tjera aty. Kohët e fundit e kam vërtetuar  këtë gjë dhe doja të të thoja se që sot e tutje jam vetëm për ty aty. Jo se nuk kam qenë, por besoj e kam vërtetuar edhe me vepra. Nuk do të doja asgjë tjetër, por vetëm të më vërtetoje pëlqimin tënd”, i tha Princi dhe kjo u pasua me një përqafim të ngrohtë mes tyre, por Aristela nuk ia ka kthyer duke kërkuar kohë për ta njohur më shumë.

Aristela: Më pëlqeu shumë, nuk do bëja kurrë diçka për hatër të publikut. Në lidhje me blerimin nuk ka pasur asnjë gjë, veç aparencës. Ai është dyshim kot,

Princi: S’dua që të dalësh më me askënd tjetër.

Aristela: Në rregull.

Princi: Kam një dyshim por do të hiqet me kalimin e kohës.

Aristela: E vlerësoj, më pëlqen si deklaratë por jam duke e njohur, nuk dua të deklarohem. Momentalisht jam e fokusuar tek Princi.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top