SHOWBIZ

Ky është suksesi i radhës i Dua Lipa-s

Prej vitesh Dua Lipa e ka afirmuar veten si një divë e pop-it në muzikën botërore dhe vijon të korrë sukses pas suksesi.

3 herë fituesja e çmimit “Grammy” ka hyrë në historinë e platformës  Spotify” pasi albumi i saj “Dua Lipa complete edition” ka kaluar mbi 10 miliardë “streams”. Kështu ajo bëhet artistja e parë femër albumi i të cilës arrin këtë shifër rekord dhe është albumi i 3 më i dëgjuar në “Spotify”.

Lajmin e ka dhënë vetë artistja duke ndarë një postim në Instagram ku shkruhet: “Dua Lipa complete edition” ka kaluar mbi 10 miliardë “streams” në Spotify.

Ajo është artistja e parë femër në histori, albumi i të cilës arrin këtë shifër rekord dhe është albumi i 3 më i dëgjuar në “Spotify”.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top