SHOWBIZ

Ledri Vula bën tatuazh njërën nga këngët e tij.

Pasi bëri një për Poemën dhe një për gjyshin e ndjerë, duket se Ledri Vulës i hynë në qejf tatuazhet. Ndaj, ai vendosi të gdhendë në trupin e tij edhe një tjetër tatuazh, gjithashtu me domethënie si të tjerët.

Kësaj here, reperi zgjodhi të shkruajë në lëkurë titullin e njërës prej këngëve të tij.

“100 probleme” ,e publikuar plot shtatë vite më parë në Youtube. Thjesht sepse “100 probleme sun e ndalin”, siç thotë ai në këtë këngë.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top