SHOWBIZ

Ledri Vula dhe Sara Hoxha bëhën prindër për herë të parë.

Rap-artisti i njohur i estradës shqiptare Ledri Vula ditën e djeshme (e hënë) është bërë baba për herë të parë.

Ai ka publikuar një fotografi duke mbajtur duart me partneren e tij, Sara Hoxhën, dhe duke shkruar datën e djeshme (14 dhjetor).

Ndërkohë, urimet kanë qenë të shumta nga miqtë dhe ndjekësit .

Vlenë të cekim se Ledri dhe Sara u bënë prindër të një vajze.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top