SHOWBIZ

Lirjon Zenelaj dhe Ezo Menic me një bashkëpunim.

Së fundmi artisti i njohur Lirjon Zenelaj ka sjellur një bashkëpunim me këngëtaren bukuroshe Ezo Menic.

Ata kanë sjell një ‘Potpuri 2021’, duke kombinuar disa nga këngët më të vjetra e duke bërë një interpretim të mrekullueshëm të tyre.

Kënga tashmë gjendet në YouTube dhe besohet se do të pritet mirë edhe nga publiku.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top