SHOWBIZ

Loredana bën investimin marramendës në shtëpinë e saj

Loredana Zefi nuk kursehet kur bëhet fjalë për gjëra të lluksit, sidomos kur këto të fundit lidhen me vajzën e saj të vetme Hanën.

Epo nuk duhet të jetë shumë e vështirë për një person si ajo që dukshëm zotëron një pasuri të madhe. Së fundmi reperja ka ndarë me ndjekësit e saj një kënd të shtëpisë, i cili është në proces e sipër.

Në një faqe të plotë muri ajo ka gdhendur fotografinë e vajzës së saj. Siç duket Loredana në ambientet e saj nuk mjaftohet vetëm me fotografi të vendosura në kornizë, por ka zgjedhur një mënyrë tejet interesante dhe të kushtueshme për ta pasur Hanën kudo.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top