SHOWBIZ

Lule Mustafa dhe Baboo Darabukat bashkojnë forcat dhe sjellin një super Potpuri

Baresha Music është ajo që bëri shumë artist bashkë duke sjellur bashkëpunime
të shumta e të papritura.

Njëri ndër bashkëpunimet më interesant dhe i qëlluar i 2022-tës i takon dyshës
Lule Mustafa dhe Baboo Darabukave që e publikuan gjatë ditës
së djeshme.
Një potpuri e kënduar ndryshe nga Lulja e që mund të cilësohet HIT
i këtyre ditëve festive…

Kliko për ta dëgjuar të plotë Hitin e radhës

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top