SHOWBIZ

Majk habit me deklaratën për divorcin e Kim dhe Kanye.

Divorci i dyshes, nuk ka kaluar pa vëmendjen e reperit shqiptar, Majk. Ai ka publikuar në Instagram një foto të Kanye, ku ka treguar se është dakort me ndarjen e tyre.

Ai tha se reperi është dashur që të ndahet më para nga Kim që të kishte më shumë para, bazuar në lajmet që qarkulluan sot që Kanye është shpallur njeri më ngjyrë më i pasur në historinë e Amerikës. Tashmë, pasuria e tij ka kapur vlerën 6.6 miliard dollarë, sipas “Bloomberg”.

“Moti u dasht me u nda prej Kimit me bo pare”, ka shkruar artisti në mbishkrimin e imazhit.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top