SHOWBIZ

“Më së shumti mu dhimt Nana”,bashkëpunimi i Aziz Murati & Agim Ajrullahu & Naim Qukiqi.

Disa javë më parë këngëtari i njohur Aziz Murati në bashkëpunim me dy këngëtarët Agim Ajrullahu dhe Naim Qukiqi kanë bashkuar forcat dhe kanë sjellë projektin e tyre më të ri të titulluar “Më së shumti mu dhimt Nana”(cover).

Kënga e tyre është publikuar në kanalin zyrtar të Bareshës,për videoklipin është kujdesur Threecreative ndërsa orkestrimin Naim Qukiqi (ProStudio).

Këngën e plotë mund ta gjeni më poshtë:

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top