SHOWBIZ

Meriton Mjekiqi tërhiqet nga emisioni i Gjoni Black.

Gjatë ditës së djeshme përmes rrjeteve sociale “Gjoni Black” dhe Meritoni kanë konfirmuar se ata nuk do të bashkëpunojnë më me njëri-tjetrin. Duket se ata kanë ndarë rrugët mes tyre në mënyrë paqësore dhe të dyja palët kanë falenderuar njëra-tjetrën për punën që kanë bërë bashkë.

“Ju urojmë të gjitha të mirat ata që ishin pjesë e jona respekte! Një respekt i veçantë shkon për ekipën edhe mundësinë e secilit që kontribuoi për realizimin e këtij emisioni”, shkuhej në njoftimin e “Gjoni Black”.

Të njëjtin postim ka shpërndarë edhe moderatori në Instagramin e tij.

“Faleminderit shumë dhe ju që ishit pjesë e këtij rrugëtimi të përbashkët… ju uroj shumë suksese. Faleminderit shumë”, shkroi Meritoni.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top