SHOWBIZ

“Mos qaj Nënë”,projekti më i ri i Valbona Spahiut.

Zë i njohur dhe mjaftë i pëlqyer në gjithë vendin,këngëtarja Valbona Spahiu erdhi me surprizen e radhës.

Ditën e sotme këngëtarja ka publikuar projektin e saj më të ri të titulluar “Mos qaj Nënë”,një këngë mjaftë prekëse dhe padyshim që do të pëlqehet mjaftë shumë nga publiku.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top